Colman ve Adrian oynayacak mı?

Kasımpaşa maçı öncesinde yaşanan sakatlıklar ve Mustafa'nın cezası teknik heyetin canını sıkmış, Adrian ve Colman'ın pozisyonunda oynayan Soner'in performansı hayal kırıklığı yaratmıştı.Genç stoperin cezasına bu kez Aykut’un kırmızı kartı da eklenirken, y

Colman ve Adrian oynayacak mı?

Kasımpaşa maçı öncesinde yaşanan sakatlıklar ve Mustafa'nın cezası teknik heyetin canını sıkmış, Adrian ve Colman'ın pozisyonunda oynayan Soner'in performansı hayal kırıklığı yaratmıştı.

Genç stoperin cezasına bu kez Aykut’un kırmızı kartı da eklenirken, yabancı orta alan oyuncularıyla ilgili de zor bir tercih Mustafa Akçay’ı bekliyor. Her iki oyuncunun durumunda da iyileşme olduğu bildirildi, ancak Legia deplasmanı öncesinde riske edilip edilmeyeceği merak konusu. Akçay’ın hem oyuncularla hem sağlık ekibiyle hem de kurmaylarıyla görüşüp pazar sabahı bu kararı vereceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor