Colman seferberliği!

Trabzonspor’da Lazio maçında sakatlanan Colman’ın bir an önce iyileşmesi için seferber olundu. Lazio maçında sakatlanmasının ardından ligdeki Fenerbahçe, Sivasspor ve Kasımpaşa ile UEFA’da ki Leiga Varşova maçında forma giyemeyen Colman’ın yokluğunda Bord

Colman seferberliği!

Trabzonspor’da Lazio maçında sakatlanan Colman’ın bir an önce iyileşmesi için seferber olundu. Lazio maçında sakatlanmasının ardından ligdeki Fenerbahçe, Sivasspor ve Kasımpaşa ile UEFA’da ki Leiga Varşova maçında forma giyemeyen Colman’ın yokluğunda Bordo-Mavili takımın orta sahası adeta çöktü. Colman’ın yokluğunda Trabzonspor ligde 7 puan kaybetti.

Arjantinli oyuncunun sakatlığından doğan boşluğu Teknik Direktör Mustafa Akçay, Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu ile doldurmak istese de bu oyuncuların formsuzluğu sıkıntı yaşattı. Rakipleri durdurmakta ve takımı atağa çıkartmakta sıkıntı yaşayan Akçay, Colman’a Elazığ maçına hazır olmasını söyledi. Colman’a bugünden itibaren kondisyon yüklemesi yapılacağı ve bu maça yetişeceği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor