Colman oynayacak mı?

Uzun süren sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman'ı, teknik direktör Mustafa Akçay, geçtiğimiz hafta Kasımpaşaspor maçında olduğu gibi bu hafta da oynanacak olan Elazığspor maçında ris

Colman oynayacak mı?

Uzun süren sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman'ı, teknik direktör Mustafa Akçay, geçtiğimiz hafta Kasımpaşaspor maçında olduğu gibi bu hafta da oynanacak olan Elazığspor maçında riske etmek istemiyor.

Kulüp doktoruyla sürekli görüşme halinde olan Akçay, Colman'ı tam olarak iyileşmesini, hem fizik hemde kafa olarak hazır bir şekilde dönmesini bekliyor.

Arjantınli oyuncunun bir aksilik yaşanmaması halinde Elazığspor maçında forma giymeyeceği, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Polonya temsilcisi Legia Warszawa takımıyla oynanacak olan maçta büyük bir olasılıkla formasına kavuşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor