Colman: Direncimiz kırıldı

Colman'ın açıklamasınd şunları söyledi: "Kötü oynamadık. Sürekli maça asıldık. Sürekli yüksek ritimde oynanan bir maçtı biz de bu ritimin içindeydik. Bir an önce sakinleşip çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. 2-0 geriye düşmemize rağmen ciddi bir direnç gö

Colman: Direncimiz kırıldı
Colman'ın açıklamasınd şunları söyledi: 
"Kötü oynamadık. Sürekli maça asıldık. Sürekli yüksek ritimde oynanan bir maçtı biz de bu ritimin içindeydik. Bir an önce sakinleşip çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. 2-0 geriye düşmemize rağmen ciddi bir direnç gösterik beraberliği sağladık.

Oyunu avucumumuzun içine almıştık ama 5 dakika sonra golden sonra direncimiz tekrar kırıldı. Oynadığımız oyun memnuniyet verici ve çalışmaya devam edeceğiz. Golü ayağımla atmak istiyordum ama sekip kafama çarptı. Bugün Arjantin'de anneler günü kutlanıyor. Attığım golleri anneme ve eşime armağan ediyorum."

İlgili haberler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor