Rijkaard: Çok stresli maç oldu

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor karşısında elde ettiği 4-3'lik galibiyetin ardından yeniden zirveye tutunan Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard, karşılaşmanın oldukça stresli geçtiğini söyledi. Hataları takım olarak yaptığını ifade eden Hollan

Rijkaard: Çok stresli maç oldu
Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor karşısında elde ettiği 4-3'lik galibiyetin ardından yeniden zirveye tutunan Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard, karşılaşmanın oldukça stresli geçtiğini söyledi.

Hataları takım olarak yaptığını ifade eden Hollandalı teknik adam, "Sadece defansa mal etmemek lazım. Ortada bir hata varsa bunu takım olarak yapıyoruz. Bugün baktığımız zaman üç gol yedik ancak burada sorun sadece defans kurgusunda ya da o bölgede görev yapan oyuncularda değil.

Orta sahada da çok basit hatalar yaptık. Bu hataları ortadan kaldırmamız lazım. İlk yarıda çok iyi oynadık ve 3-0'ı düşünmeye başladık. Ancak rakibimiz bire gol bulunca planlar değişti. Olan herşeye rağmen maçın bizim kontrolümüzde olduğunu söyleyebiliriz. Trabzonspor da bugün çok iyi mücadele etti. Bugün burada çok güzel ve bir o kadar da stresli bir maç izledik. Tüm futbolseverler bu mücadeleden zevk almıiştır. Bizim üç puana ihtiyacımız vardı ve biz üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık." ifadelerini kullandı.

Ankaragücü maçından sonra yapılan eleştirel hakkında da konuşan Rijkaard, "Takımımız, Trabzonspor karşısına bu eleştiriler ışığında çıktı. Üzerimizde bir baskı vardı ve bu baskıyı kırmak için bizim de kazanmamız lazımdı. Futbolda eleştiri belli sınırlar içerisinde normal" dedi.

İlgili haberler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor