Colman ceza alacak mı?

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Galatasaray maçında Riera'ya yaptığı davranış sonrası kırmızı kart gören Colman konusunda da açıklamalarda bulundu.Colman'ın ülkesine erken gitmek için kasıtlı şekilde kart gördüğünü düşünmediğini ifade eden Aslan, "

Colman ceza alacak mı?

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Galatasaray maçında Riera'ya yaptığı davranış sonrası kırmızı kart gören Colman konusunda da açıklamalarda bulundu.

Colman'ın ülkesine erken gitmek için kasıtlı şekilde kart gördüğünü düşünmediğini ifade eden Aslan, "Colman'ın kart gördüğü pozisyonda başkanımızın da dediği gibi bir provokasyon var. Durup dururken rakibine tekme atmadı. Yapmaması gereken bir harektti ama öyle bir durumda da her oyuncunun yapabileceği bir şeydi. Colman, değerli bir oyuncu. İyi bir performans yakaladı. Biz ona normal bir kırmızı kart gören oyuncuya uygulanacak cezayı uygulayacağız. Kanaatim bu yönde" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor