Colman ceza alacak mı? Bir açıklama daha...

Trabzonspor'da Galatasaray'la oynanan maçta kırmızı kart gören ve iki naç ceza alan Colman gündemden düşmüyor. Tecrübeli oyuncuya kulübün ceza verip vermeyeceği konuşulmaya devam ederken son açıklama da yardımcı antrenör Hami Mandıralı'dan geldi.Mandıralı

Colman ceza alacak mı? Bir açıklama daha...

Trabzonspor'da Galatasaray'la oynanan maçta kırmızı kart gören ve iki naç ceza alan Colman gündemden düşmüyor. Tecrübeli oyuncuya kulübün ceza verip vermeyeceği konuşulmaya devam ederken son açıklama da yardımcı antrenör Hami Mandıralı'dan geldi.

Mandıralı Colman'ın en beğendiği oyunculardan birisi olduğunu belirterek "Oyunda kaldığı süre içerisinde etkiliydi. Fakat gördüğü kırmızı kart kendisine hiç yakışmadı. Takımını ve arkadaşlarını yalnız bıraktı. Hiç olmadık bir kırmızı kart gördü. Gerekli ceza hocamız tarafından kendisine verilecek. Ama bu onun iyi futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez. Sadece birazcık hareketlerine dikkat etmesi gerekir. Biz teknik ekip olarak, Noel tatiline gitmek için kırmızı kart gördüğüne inanmıyoruz. Ama insanlar bunu söyleyecekler. Daha önce bunu yapmışsa bunu bilemem. Biz teknik ekip olarak kendisine ceza vereceğiz. Ama bizim için kıymetli bir oyuncu. Kadro dışı kalması diye bir şey söz konusu değil. son 3 hafta serumlarla, iğnelerle oynadı. Bize çok katkılı oldu. Para cezası yiyecek. Gördüğü kırmızı kart şık olmadı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler