Colman: Akçay'ın bize yakınlığı...

Bordo mavili takımın Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, teknik direktörleri Akçay’ın kendilerine gösterdiği ilginin samimi ve çok cana yakın olduğunu söyledi. Mustafa Akmçay'ın kendileriyle yakın ilişki kurmaya çalıştığını da belirten Colman, şöyle kon

Colman: Akçay'ın bize yakınlığı...

Bordo mavili takımın Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, teknik direktörleri Akçay’ın kendilerine gösterdiği ilginin samimi ve çok cana yakın olduğunu söyledi. Mustafa Akmçay'ın kendileriyle yakın ilişki kurmaya çalıştığını da belirten Colman, şöyle konuştu:

""Hepimizin sorunlarıyla birebir ilgilenmeye ve o sorunları çözmeye çalışıyor. Ben samimiyetine inanıyorum. Tüm takım arkadaşlarımında benimle aynı görüşte olduğunu düşünüyorum. Avrupa’da yakalanan başarı bence bundan kaynaklanıyor. Bu birlikteliğimizi lige de yansıttığımız taktirde çok önemli işler başaracağımıza inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor