CHP lideri Trabzonspor'u kutladı!

Geçtiğimiz günlerde şike yapanları sahip çıkmasıyla Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çeken Kılıçdaroğlu, Trabzonspor'un Polonya'da elde ettiği başarı nedeniyle mesaj yayımladı.Trabzonspor'a başarılarının devamını dileyen Kılıçdaroğlu, mesajında şunla

CHP lideri Trabzonspor'u kutladı!

Geçtiğimiz günlerde şike yapanları sahip çıkmasıyla Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çeken Kılıçdaroğlu, Trabzonspor'un Polonya'da elde ettiği başarı nedeniyle mesaj yayımladı.

Trabzonspor'a başarılarının devamını dileyen Kılıçdaroğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen Trabzonspor deplasmanda Legia Varşova'yı 2-0 yenerek başarılarına bir yenisini daha ekledi. Avrupa Ligi'nde 4 maçta 10 puanı bulan ve yoluna namağlup devam eden Trabzonspor'un başta futbolcuları olmak üzere Kulüp Başkanı ve yöneticileri, Teknik Direktörü, teknik ve idari kadrosu ve taraftarlarıyla Karadeniz ve Türkiye'nin futbolseverlerini kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor