Çek'ler istediğini alamadı

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda Bulgaristan ile Çek Cumhuriyeti karşı karşıya geldi. Vasil Levski Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti 1-0 kazanarak Bulgaristan'ın play-off hayallerini suya düşürürken son bir hamle ile grup ikinciliği

Çek'ler istediğini alamadı
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda Bulgaristan ile Çek Cumhuriyeti karşı karşıya geldi.
 
Vasil Levski Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti 1-0 kazanarak Bulgaristan'ın play-off hayallerini suya düşürürken son bir hamle ile grup ikinciliği şansını zorladı ancak başarılı olamadı.
 
İlk yarısı golsüz biten mücadelede Çek Cumhuriyeti'ne galibiyeti getiren golü 52. dakikada Dockal kaydetti.
 
Mücadelede Fenerbahçeli Michal Kadlec 90 dakika mücadele ederken Trabzonsspor'un Sunderland'e kiraladığı Celustka maçı yedeklerde tamamladı. Beşiktaşlı Tomas Sivok ise maç kadrosunda yer almadı.
 
Bulgaristan'da ayrıca Zanev, 75. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
 
Bu sonucun ardından Çek Cumhuriyeti, 15 puana yükselmesine rağmen play-off'lara kalamadı ve Dünya Kupası hayallerini noktaladı. Bulgaristan ise 13 puanda kalarak grup müsabakalarını 4. sırada tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler