Çaykur Rizespor'a ne oldu?

Yeşil-Mavililer ligde oynadığı son 8 maçta aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratırken, sıralamada da tehlikeli bölgeye doğru geriledi.HEDEF İLK 5'Tİ AMA...Çaykur Rizespor 5 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig'e tarihinin en iyi ba

Çaykur Rizespor'a ne oldu?

Yeşil-Mavililer ligde oynadığı son 8 maçta aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratırken, sıralamada da tehlikeli bölgeye doğru geriledi.

HEDEF İLK 5'Tİ AMA...

Çaykur Rizespor 5 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig'e tarihinin en iyi başlangıcını yaptı. Lig'in ilk 6 haftasında flaş galibiyetlere imza atan ve iyi futboluyla dikkat çeken Yeşil-Mavililerden herkes çok şey bekliyordu. Takımlarıyla gurur duyan taraftarlar, Ç.Rize'nin ilk 5 takımı zorlayacağını düşünüyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Lig'in 6. haftasında İstanbul'da Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Yeşil-Mavililer ardından Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükselmişti.

SARSINTI BAŞLADI

Ancak ne olduysa Antayaspor yenilgisinden sonra oldu. Yeşil-Mavililer 7. haftada sahasında üstelik iyi oynadığı maçta Antalyaspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmadan sonra İstanbul'da Beşiktaş ile golsüz berabere kalmıştı. Çaykur Rizespor, farklı Eskişehirspor yenilgisiyle başladığı düşüşte Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında 2. Lig'de mücadele eden ve son sırada bulunan Tarsus'a penaltı atışları ile elendikten sonra K.Karabük, Kayseri, T. Konya ve son olarak Fenerbahçe yenilgileriyle büyük sarsıntı yaşamaya başladı.

SAKATLIK KABUSU

Yeşil-Mavililer bu süreçte tek puanını sahasında Akhisar Belediye ile berabere kalarak aldı. Lig'in 7. haftasından sonra başlayan düşüşte Kweuke, Cernat, Sercan ve Eren'in sakatlıkları önemli rol oynarken, beklenen performansı bir türü gösteremeyen Uche, Depetris ve Hurşut'un formsuzlukları da buna tuz biber ekti. Yeşil-Mavili takımın toparlanacağı düşünülürken istikrarsız sonuçlar devam etti. Üst üste alınan yenilgiler bir gerçeği gözler önüne serdi. Çaykur Rizespor'un kadrosu ve gücü yetersizdi. Tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşayan Yeşil-Mavililerin ilk yarıda kalan 3 maçtan nasıl sonuçlar alacağı merakla bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor