Çalımbay: TS'den söz aldım

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay devre arasında Trabzonspor'dan 4 oyuncu transfer etmek için söz aldığını söyledi.  Rıza Çalımbay, yönetime sunduğu transfer listesinde en çok alınmasını istediği oyuncunun Eskişeh

Çalımbay: TS'den söz aldım
Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay devre arasında Trabzonspor'dan 4 oyuncu transfer etmek için söz aldığını söyledi. 
 
Rıza Çalımbay, yönetime sunduğu transfer listesinde en çok alınmasını istediği oyuncunun Eskişehirsporlu Servet Çetin olduğunu açıkladı.
 
Ligde sakatlıklar nedeniyle kadro sorunu yaşayan Çaykur Rizespor, devre arasında en az 7 oyuncuyu transfer etmeyi planlarken hazırladığı transfer listesini yönetime sunan teknik direktör Rıza Çalımbay, en çok alınmasını istediği oyuncuyu açıkladı ve şunları söyledi:
 
TRABZONSPOR'DAN SÖZ ALDIM
 
"Eskişehirsporlu Servet Çetin’le görüştüm. Onun transferinin gerçekleşmesini çok istiyorum. Hem iyi hem de lider bir futbolcu. Bize de lider bir oyuncu kesinlikle şart. Ayrıca Trabzonspor’dan 4 futbolcu için söz aldım. Bunların en az 2’sini transfer edeceğiz. Bu konuda hem kulüp başkanı hem teknik direktörleri ile görüştük. İnşallah devre arasında onları transfer edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor