Çakıroğlu'ndan ret kararına sert yorum!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu TFF'nin Adana'da yaptığı toplantıda Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının talebini 10'a 2 reddedilmesi üzerine sert konuştu.Çakıroğlu sözlerinde:"Bunlar görevini yapmazsa gelecek olan TFF yönetimi yapar. B

Çakıroğlu'ndan ret kararına sert yorum!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu TFF'nin Adana'da yaptığı toplantıda Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının talebini 10'a 2 reddedilmesi üzerine sert konuştu.Çakıroğlu sözlerinde:

"Bunlar görevini yapmazsa gelecek olan TFF yönetimi yapar. Başkan yardımcısı Çakıroğlu UEFA'ya sahte belge göndermekten ve  başında bulunduğu kulüp şike yapmaktan ceza almış bir kulübün başkanı TFF başkanı olursa kendi gibi şikecileri korumasıda doğaldır.

Talebimiz 10'a karşı 2 oyla reddedildi. Zaten böyle bir başkanın olan yönetimden farklı bir sonuçta çıkmazdı. O kendine yakışanı yaptı. Orda can siparene mücadele eden ve Trabzonspor'un haklarını korumaya çalışan 2 trabzonsporlu üyeye teşekkür ediyorum. 

Bu federasyon şikecileri korumak anlamında görevini yerine getirdi. Ama orda rahat oturamayacaklar. Genel Kurul zamanı geldiğinde bu federasyon gider yerine adaleti sağlayacak şikecileri korumayacak federasyon gelir. Bundan sonraki yolumuzda bu olacak." şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor