Çakıroğlu: Eskişehir'i yenerek...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Eskişehirspor maçını kazanarak ligde bir çıkış yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.Trabzonspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak ligde çıkış yakalamak istiyor. Taraftarl

Çakıroğlu: Eskişehir'i yenerek...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Eskişehirspor maçını kazanarak ligde bir çıkış yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.

Trabzonspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak ligde çıkış yakalamak istiyor. Taraftarları tribünlere çekmek için bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim yapan bordo-mavili yöneticiler, futbolculara da ödeme yaparak morallerini yükseltti. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Eskişehirspor maçını kazanarak ligde çıkış yakalamak istediklerini belirterek, "Teknik heyet ve futbolcularımızın moralleri oldukça yüksek. Bizim de teknik heyetimize olan güvenimiz tam. Şu anda ligde bulunduğumuz konumdan daha iyi nokta da olmamız gerekiyor. Devre arasına kadar en yüksek puanı toplayıp devre arasında kadromuzu daha da güçlendirmeyi planlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor