Çakıroğlu: Akçay'la sonuna kadar...

Trabzonspor Başkan Yrdımcısı Sebahattin Çakıroğlu, katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu.Sebahattin Çakıroğlu, ''Mancini iyi bir teknik direktör ama Fatih Terim daha başarılı bir teknik direktör. Galatasaray'a ve mili takıma kazandırdı

Çakıroğlu: Akçay'la sonuna kadar...

Trabzonspor Başkan Yrdımcısı Sebahattin Çakıroğlu, katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu.

Sebahattin Çakıroğlu, ''Mancini iyi bir teknik direktör ama Fatih Terim daha başarılı bir teknik direktör. Galatasaray'a ve mili takıma kazandırdıkları başarıları zaten hepimiz biliyoruz. Fatih hocanın görevden alınması Trabzonspor açısından daha faydalı olmuştur. Çünkü rekabet etme şansımız artmıştır'' dedi.

AKÇAY'LA SONUNA KADAR DEVAM EDER
Çakıroğlu, "Yapmış olduğumuz transferler takıma uyum sağladı. Lazio maçında da ilk yarıda iyi bir futbol ortaya koyduk ama bu oyunu ikinci yarıyada yayamadık. Reşit Akçay'dan da memnunuz genç takımda elde ettiği başarıyı Trabzonspor'da da sürdürmesini diliyoruz. Akçay iyi başladı. Avrupa Ligi'nde de iyi başarı yakaladı. Akçay ile sonuna kadar devam edeceğiz'' diye konuştu.

TRABZONSPOR, ÜNAL KARAMAN'IN TAKIMIDIR  
2. Başkan Çakıroğlu, ''Ünal  Karaman'ın sistemle sorunları vardı. İstifa edeceğini tahmin etmiyordum. Trabzonspor her zaman Ünal Karaman'ı bekler. Trabzonspor, Ünal Karaman'ın takımıdır" ifadelerini kullandı.

EN SONUNDA KUPA GELECEK
Fenerbahçe maçından sonra yaşananlara rağmen, şike nedeniyle Fenerbahçe'nin küme düşürülmesini istemediğini dile getiren Sebahattin Çakıroğlu, ''Fenerbahçe'nin küme düşürülmesine üzülürüm. Son yaşananlar bile bu fikrimi değiştirmedi. Neticede koyulmuş bir kanun maddesi var. Organize bir şekilde şike yapılmış, gereği yapılmalı. Yıllardır Trabzonspor'un hakkı yeniliyor. Fenerbahçen'in daha ileride küme düşmesinin, Türk Milli Takımı'na da ağır zararları olacak. Sonu nereye varırsa varsın biz bu işin takipcisiyiz. En sonunda biz kupamızı alacağız'' dedi.

CELUSTKA, VOLKAN, BATUHAN
Çakıroğlu, ''Volkan Şen kesinlikle affedilmeyecek. Batuhan Karadeniz de, Karadeniz'in çocuğu. Ona şanslar verilecek, inşallah iyiye kullanır. Yusuf'la 5 yıl daha mukavele imzalanacak. Daha önce Galatasaray da istemişti. Celustka hala Trabzonspor'un oyuncusu. Kendi isteğiyle gitti. Sezon sonundaki gelişmelere göre, Trabzonspor'a tekrar dönmesi kesinleşecek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler