Büyük oyna Trabzon!

Trabzonspor Beko Basketbol Ligi’nde bu hafta  Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek.Bu zorlu maç öncesinde kentin dört bir yanında maç afişleri asılarak taraftarlar maça davet edildi."Haydi Büyük Oynayalım" başlıklı afişte perşembe günü 18.30'da Hayri Gür SporS

Büyük oyna Trabzon!

Trabzonspor Beko Basketbol Ligi’nde bu hafta  Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek.

Bu zorlu maç öncesinde kentin dört bir yanında maç afişleri asılarak taraftarlar maça davet edildi.

"Haydi Büyük Oynayalım" başlıklı afişte perşembe günü 18.30'da Hayri Gür Spor

20131224_132655.jpg

Salonu’nda oynanacak mücadele için biletlerin Salı ve Çarşamba günlerİ Sadri Şener binasında , perşembe günü Hayri Gür Spor Salonu'ndan satılacağı duyuruldu. Aynı zamanda maç günü 17.30'da 19 Mayıs Spor Salonu önünden ve Funda Otel önünden ücretsiz otobüs kaldırılacağı yazıldı.

Afişleri gören Trabzonsporlu taraftarlar da takımlarının yanında olduklarını belirterek maç hazırlıklarını "rakip Fenerbahçe olunca hazırlığı da başka oluyor" şeklinde  değerlendirdi.

TRABZONSPOR MP GALİBİYETE İNANIYOR

Öte yandan maça yönelik açıklamalarda bulunan Trabzonspor MP Antrenör'ü Hakan Demir, zorlu bir karşılaşma olacağına inandıklarını vurguladı, "Fenerbahçe Ülker, ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. Biz de Galatasaray ile oynadığımız maçta neler yapabileceğimizi gösterdik. Fenerbahçe maçında dolu tribünler önünde oynayacağımıza inanıyoruz. Bu maç Trabzonlu basketbol severleri mutlu etmek adına gerekeni yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor