Büyük ölçüde gruptan çıktık

Akçay açıklamasında 'Böyle bir oyuncu topluluğuna sahip olduğumuz için çok şanslıyız' ifadelerini kullanırken gruptan çıktıklarını düşündüklerini söyledi. İşte Akçay'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle: "Müsabaka zor olarak gözüküyordu. Özellikl

Büyük ölçüde gruptan çıktık
Akçay açıklamasında 'Böyle bir oyuncu topluluğuna sahip olduğumuz için çok şanslıyız' ifadelerini kullanırken gruptan çıktıklarını düşündüklerini söyledi.
 
İşte Akçay'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle:
 
"Müsabaka zor olarak gözüküyordu. Özellikle ikinci yarısında... Forse ettiğimizi düşünüyorum ve haklı bir galibiyet aldık. Çok yüksek bir yüzdeyle gruptan çıktığımızı düşünüyoruz. Ülkemizde 5 maç üstüste deplasmanda kazanan takım ünvanını aldı takımımız. Başarımızın sırrı karakterli oyuncularda gizli. Sakatlandığı halde oynamak isteyen oyuncularımız var. Böyle bir oyuncu topluluğu kaybedebilir ama mağlup olmaz."
 
Akçay Onur'un sağlık durumu ile ilgili sorulan soru ğüzerine ''Onur şuanda küçük bir yaralanması olabilir ama önemli birşey olduğunu düşünmüyorum''dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor