Bursaspor'da 3 kadro dışı!

Hakan ve Pinto'dan kendilerine takım bulmaları istendiği belirtildi.DAUM, EMRE İÇİN RAPOR VERDİBursaspor'un alt yapısından yetişen Emre Pehlivan için Teknik Direktör Christoph Daum'un özel rapor verdiği, yetenekli futbolcunun sözleşmesinin uzatılarak 1,5

Bursaspor'da 3 kadro dışı!

Hakan ve Pinto'dan kendilerine takım bulmaları istendiği belirtildi.

DAUM, EMRE İÇİN RAPOR VERDİ

Bursaspor'un alt yapısından yetişen Emre Pehlivan için Teknik Direktör Christoph Daum'un özel rapor verdiği, yetenekli futbolcunun sözleşmesinin uzatılarak 1,5 yıllığına kiralık olarak gönderilmesini istediği belirtildi. Emre için Gaziantep Belediyespor'un devreye girdiği ancak kiralık formülüne sıcak bakmadıkları belirtildi. Emre'nin durumunun birkaç gün içinde netleşeceği ifade edildi.

ELAZIĞSPOR VE GAZİANTEPSPOR HAKAN'I İSTİYOR

Bursaspor'dan ayrılmak istediğini Teknik Direktör Christoph Daum'a ileten Hakan Aslantaş'ı Elazığspor ve Gaziantepspor'un istediği, görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Takımdan ayrılmak isteyen Şilili Pinto için ise şu ana kadar herhangi bir takımla resmi bir görüşmenin olmadığı kaydedildi.

OKAN KİRALANDI

Balıkesirspor'un, talip olduğu Bursasporlu Okan Deniz ile ilgili ön protokol yaptığı öğrenildi. Son dönemde sergilediği performans ile kadroya giremeyen genç oyuncunun tecrübe kazanmasını isteyen yeşil beyazlılar, Balıkesirspor ile 2,5 yıllığına anlaşma sağlarken, yapılan protokole konan özel madde gereği, 1,5 yıl sonunda oyuncunun performansında artış göstermesi halinde yeniden kadroya alınabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor