Bülbül: Acımız büyük!

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül adeta yıkıldı.Başkan Bülbül konuşmakta güçlük çekerken şu açıklamada bulundu: "Futbolcular babalarını biz yöneticiler ise abimizi kaybettik. Hepimiz çok üzgünüz acımızı paylaşanlara teşekkür ediyoruz. Biz bir kulüpte yöne

Bülbül: Acımız büyük!

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül adeta yıkıldı.

Başkan Bülbül konuşmakta güçlük çekerken şu açıklamada bulundu: "Futbolcular babalarını biz yöneticiler ise abimizi kaybettik. Hepimiz çok üzgünüz acımızı paylaşanlara teşekkür ediyoruz. Biz bir kulüpte yöneticilik yaparken o bize abilik yapıyordu. Futbolculara babalık yapıyordu. Türk futbolu çok değerli bir ismini kaybetti. Daha önce rahatsızlığı vardı. Ancak düzenli spor yapıyordu. Gıdasına dikkat ediyordu. Ölümün zamanı ve yeri yok.Bugün antremana çıktı. Akşamda bu olay oldu. Hepimizi derin acıya boğdu. Allahtan rahemt diliyorum. Trabzon ve Türk futbolunun başı sağolsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor