Bu nasıl adalet TFF?

 Ligde Mustafa Yumlu’nun gördüğü ucuz kırmızı kartın faturası Trabzonspor’a 3 maç ceza ile ödetilirken, maç planlamasında da Bordo-Mavili takım yine mağlup ediliyor. Bugüne kadar 6. haftadaki Konyaspor, 8. haftadaki Sivasspor, maçlarını gündüz oynayan Tra

Bu nasıl adalet TFF?

 Ligde Mustafa Yumlu’nun gördüğü ucuz kırmızı kartın faturası Trabzonspor’a 3 maç ceza ile ödetilirken, maç planlamasında da Bordo-Mavili takım yine mağlup ediliyor. Bugüne kadar 6. haftadaki Konyaspor, 8. haftadaki Sivasspor, maçlarını gündüz oynayan Trabzonspor, bu hafta ki Elazığ ve 11. haftadaki Gençlerbirliği maçlarını da gündüz oynayacak.

BU NASIL ADALET

Trabzonspor’u adeta gündüz maçı oynamaya mahkum bırakan TFF ve yayıncı kuruluş, bugünü kadar Fenerbahçe’ye ise tek bir gündüz maçı bile oynatmadı. Fenerbahçe gibi Beşiktaş’ta gündüz maçı oynamazken, Galatasaray ise sadece 7. haftadaki Akhisar maçını gündüz oynadı. Birçok Anadolu takımının bile bugüne kadar 4 gündüz maçı oynamadığı yerde Trabzonspor’un adeta gündüz maçlara abone edilmesi çifte standardında belgesi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor