| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 28 Ağustos 2025 20:33 Güncellenme tarihi: 28 Ağustos 2025 21:40

Bu akşam kesinleşti! Alexander Sörloth İstanbul'a geliyor

Trabzonspor’da gol kralı olmuştu, şimdi Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın rakibi olarak İstanbul’a dönüyor.

Bir dönem Trabzonspor formasıyla Süper Lig’i sallayan, attığı gollerle gol krallığı yaşayan Norveçli santrfor Alexander Sørloth, yeniden maç için İstanbul’a dönüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2025/26 sezonu kura çekimi Monaco’da yapıldı ve Galatasaray’ın rakipleri belli oldu. Sarı-kırmızılılar; Liverpool, Manchester City (d), Eintracht Frankfurt (d), Atlético Madrid, Bodo/Glimt, Ajax (d), Monaco (d) ve Union SG ile karşılaşacak.

Atlético Madrid eşleşmesi, Trabzonspor’da iz bırakan Sørloth’u yeniden karşısına çıkaracak.

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
Hasan
10 ay önce

Ugurcani 40 50 arasi gayseye atesleyelim. Bu kurala bu kaleyle 0 cekecekleri belli . Kaleci ihtiyacı mutlaka var .eğer bize gelirlerse 40 50 den assa olmamalı. Yada 30 mil euro arti futbolcu üstüne bi sonraki satıştan yuzde 20 . Ondan assasi olmaz .

Y
Yer
10 ay önce

Siz gs yi ne sanıyonuz la 0 çekecekmiş hee