Bu adama başlık bulamadık !

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş mücadelesinde Barcelona, Leverkusen'i Messi'nin tam 5 gol atıp rekor kırdığı maçta 7-1 mağlup etti.Şampiyonlar Ligi 2. Tur mücadelesinde son şampiyon Barcelona, 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Leverkusen'i 7-1 mağlup etti

Bu adama başlık bulamadık !

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş mücadelesinde Barcelona, Leverkusen'i Messi'nin tam 5 gol atıp rekor kırdığı maçta 7-1 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur mücadelesinde son şampiyon Barcelona, 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Leverkusen'i 7-1 mağlup etti.
Arjantinli yıldız Messi 25, 43, 49, 58 ve 84. dakikalarda tam 5 gol bularak bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını 12'ye çıkardı Barcelona'nın diğer iki golü ise Cristian Tello'dan geldi.

Bayern Leverkusen'in teselli golü ise 90+1'de Karim Bellarabi'nin ayağından geldi.

BU BİR REKOR! BİR MAÇTA 5 GOL VE MESSİ...
Messi, Leverkusen karşısında attığı 5 golle Şampiyonlar Ligi tarihine geçti ve bir maçta en fazla gol atan futbolcu oldu.

EN FAZLA 4 GOL ATILMIŞTI
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir maçta 4 gol birden atan 6 futbolcu bulunuyor.

Marco Van Basten, Simone Inzaghi, Dado Prso, Ruud Van Nistelrooy, Andriy Shevchenko ve son olarak da Lionel Messi 2010 yılında Arsenal'e bir maçta 4 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor