Beyazlı istifa edecek mi?

TFF'nin Adana'da yapacağı kritik toplantı öncesi TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı açıklamalarda bulunduTFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı ise, daha önceki itiraza şerh koyduğunu belirterek şunları söyledi: F.Bahçe şike yapmıştır. Bunu mahkem

Beyazlı istifa edecek mi?

TFF'nin Adana'da yapacağı kritik toplantı öncesi TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı açıklamalarda bulundu

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı ise, daha önceki itiraza şerh koyduğunu belirterek şunları söyledi: F.Bahçe şike yapmıştır. Bunu mahkeme ve UEFA da tescilledi. Toplantıda bunları anlatacağım. Herkesin vicdanına göre oylama isteyeceğim. Benim oyum belli. Ret çıkarsa yine şerh düşeceğim. Zaten Trabzon da itiraz edecektir."

Beyazlı, Futbol Disiplin Talimatı'nın 26/4 maddesini çok açık olduğunu da kaydederek sözlerine şöyle devam etti: "Ne diyor bu madde. 'Müsabaka sonucunu etkileme eylemi, müsabakanın sonucunun tescilinden sonra anlaşılsa dahi tescil iptal edilir.' Şimdi biz bunu yok mu sayacağız. Benim isifam sözkonusu değil. Benden önce istifa etmesi gereken çok insan var. Onlardan bana sıra gelmez. Bu ülkede 16. Ağır Ceza Mahkemesinin kararınını uygulamayanlar, UEFA 'nın kararlarını uygulamayanlar, CAS kararını uygulamayanlar , daha önceki etik kurulu raporunu uygulamayanlar istifa etsin sonra ben istifa ederim. Ben içeride kalacağım. Trabzonspor'un hakkı olan şampiyonluk kupası verilmezse karara şerh koyacağım. Bizim koyacağımız şerhte gelecekte Trabzonspor'un haklarının korunması konusunda ışlık olaacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor