Beşiktaş kupayı geri veriyor!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbolda şike operasyonunda aklanana kadar geçen sezon İBB'ye karşı kazanılan Türkiye Kupası'nı federasyona iade etme kararı aldı.Dün gece geç saatlerde Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu

Beşiktaş kupayı geri veriyor!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbolda şike operasyonunda aklanana kadar geçen sezon İBB'ye karşı kazanılan Türkiye Kupası'nı federasyona iade etme kararı aldı.

Dün gece geç saatlerde Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu şike yaptıkları iddiası ile tutuklanarak Metris cezaevine gönderilmişti.

Demirören, "Havutçu'nun durumunu bir haftalık süreçten sonra değerlendireceğiz. Hukuki süreç bir bitsin bakalım, arkadaşlarımızın suçsuz olduğuna inancımız tamdır. Arkadaşlarımızın hatası varsa gereken neyse yapılacaktır bundan kuşku olmasın. Ne zamanki aklanıp çıkarlar ozaman kupayı geri alırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor