"Beşiktaş - F.Bahçe maçında şike yapıldı"

Beşiktaş Kulübü'nün eski yönetici Sinan Vardar ortaya bomba gibi bir iddiada bulundu.Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi Sinan Vardar, "2011'deki Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde Matteo Ferrari şike yaptı. Penaltı şaibeli" iddiasında bulundu. Vardar, 2011

"Beşiktaş - F.Bahçe maçında şike yapıldı"

Beşiktaş Kulübü'nün eski yönetici Sinan Vardar ortaya bomba gibi bir iddiada bulundu.

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi Sinan Vardar, "2011'deki Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde Matteo Ferrari şike yaptı. Penaltı şaibeli" iddiasında bulundu.
 
Vardar, 2011'de oynanan Beşiktaş-F.Bahçe maçının emniyet tarafından araştırılması için de suç duyurusunda bulundu. Maçta şike yapıldığına inandığını ve istenmesi durumunda kendisinin de emniyette ifade vermeye hazır olduğunu söyledi.
 
O MAÇTA NE OLMUŞTU ?
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 20 Şubat 2011 tarihinde İnönü Stadı'nda oynanan derbide Beşiktaş, 2-1 öndeyken karşılaşmanın 63. dakikasında Matteo Ferrari penaltıya neden olmuş ve kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.
 
Penaltıyı Alex'le gole çeviren Sarı-lacivertliler, daha sonra Brezilyalı yıldızla iki gol daha bulmuş ve sahadan 4-2 galip ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler