Beşiktaş deplasmanda kaybetti

Beşiktaş, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olarak  önemli bir yara daha alırken, karşılaşmanın son dakikalarında sahaya giren bir taraftar Fernandes'e saldırırken, Almedia ve Motta da kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar...Maça iyi başlayan Beşiktaş olurken,

Beşiktaş deplasmanda kaybetti

Beşiktaş, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olarak  önemli bir yara daha alırken, karşılaşmanın son dakikalarında sahaya giren bir taraftar Fernandes'e saldırırken, Almedia ve Motta da kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar...

Maça iyi başlayan Beşiktaş olurken, Hugo Almeida'nın 3. dakikada attığı golle siyah beyazlılar 1-0 öne geçti Golden sonra da Beşiktaş önemli ataklar daha geliştirmesine karşın farkı artıracak golü bulamadı ve ilk yarı 1-0'lık skorla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Kasımpaşa oldu ve 47. dakikada da Halil golüyle maça eşitliği getirdi. Golden sonra da oyunun tüm insiyatifi Kasımpaşa'ya geçerken, 71. dakikada Oscar Scarione'nın golüyle Kasımpaşa müsabakada 2-1 öne geçti.

Bu dakikadan sonra Beşiktaş beraberlik golünü bulmak için yoğun bir çaba gösterirken, 83. dakikada tribünlerden atlayan bir taraf Beşiktaş'lı Fernandes'e saldırdı. Bu pozisyondan sonra saldırgana müdhalede bulunan Almeidia ve Motta kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Son dakikalarda 9 kişi kalan Beşiktaş moral bozukluğunun da etkisiyle varlık gösteremezken, maçı 2-1 kazanan taraf Kasımpaşa oldu.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 26 puanda kalırken, Kasımpaşa puanını 30 yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler