Bayraktar'a "Kupa" Serzenişi

Trabzon’un önemli projelerinden biri olan “Lojistik merkez” projesinin Başbakan Erdoğan’ın isteği üzerine Rizeye kaydırıldığını n Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından resmen açıklanmasının ardından tepkiler devam ediyor.Bakan Erdoğan Ba

Bayraktar'a "Kupa" Serzenişi

Trabzon’un önemli projelerinden biri olan “Lojistik merkez” projesinin Başbakan Erdoğan’ın isteği üzerine Rizeye kaydırıldığını n Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından resmen açıklanmasının ardından tepkiler devam ediyor.

Bakan Erdoğan Bayraktar’ın dün partisinin bayramlaşma töreninde yaptığı ve Lojistik Merkez’in Trabzon’dan Rize’ye kaydırılışını "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fikri etrafında birleştik ve Rize İyidere'de kurulacak lojistik merkezin oluşması için çalışıyoruz" şeklindeki konuşmasının ardından tepkiler çığ gibi büyürken, Bakan’ın Trabzon için açıkladığı farklı projeler ise gölgede kaldı.

“Kupamızı da Başbakan’ın fikri üzerinde birleşerek mi vermediniz”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın şike süresince tutunduğu tavır ve UEFA Başkanı platini’ye “kişilerin işlediği suçlar nedeniyle tüzel kişiler ceza almamalı.” Şeklindeki sözlerine serzenişte bulunan Trabzonspor taraftarları “Bakan bey gerçekleri açıkladı. Zaten şike süresince mesajını da vermişti. Kupaya ince ayardan söz etmişti. Bahsettiği ince ayar şimdi daha belirgin olarak ortaya çıktı, demek ki Trabzonspor’un hak etiği fakat bu güne kadar verilmeyen kupasının da  gelmeyişinin nedeni  Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fikri etrafında birleşmelerinden kaynaklanıyor” şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler