Bayern Münih'ten 7 fark

Almanya Bundesliga'nın 15. haftasında Bayern Münih, Werder Bremen deplasmanına konuk oldu.Dakikalar 21'i gösterdiğinde Assani Lukimya'nın kendi kalesine attığı golle Bayern Münih, 1-0 öne geçti. 27. dakikada Bayern Münih, Van Buyten ile skoru 2-0'a taşıdı

Bayern Münih'ten 7 fark

Almanya Bundesliga'nın 15. haftasında Bayern Münih, Werder Bremen deplasmanına konuk oldu.

Dakikalar 21'i gösterdiğinde Assani Lukimya'nın kendi kalesine attığı golle Bayern Münih, 1-0 öne geçti. 27. dakikada Bayern Münih, Van Buyten ile skoru 2-0'a taşıdı. 38'de sahneye Fransız yıldız Frank Ribery çıktı ve durumu 3-0'a getirdi. İlk yarı 3-0'lık Bayern Münih üstünlüğü ile sona erdi.

Bayern şov devam etti

Maçın ikinci yarısına da Bayern Münih etkili başlayan ekip oldu. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Mario Mandzukic, durumu 4-0'a getiren golü kaydetti. 69'da Thomas Müller sahne aldı ve takımının 5. golünü rakip filelere gönderdi: 0-5. 83'te Ribery kendisini 2, takımının 6. golünü kaydetti: 0-6. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde Mario Götze, maçın skorunu belirleyen golü kaydetti ve Bayern Münih, deplasmanda 7-0 gibi farklı bir skorla galip gelmeyi bildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor