Batuhan'a talip var!

Sezon öncesi kadrosuna Galatasaray'dan Sercan Yıldırım ve Yunanistan'ın Paok takımından Fotakis'i alarak Süper Lig'i hedefleyen Şanlıurfaspor, Batuhan'ı da transfer etmek istiyor.Emmanuel Banahene'nin 2 ay önce idmanda sakatlanması üzerine Şanlıurfaspor y

Batuhan'a talip var!

Sezon öncesi kadrosuna Galatasaray'dan Sercan Yıldırım ve Yunanistan'ın Paok takımından Fotakis'i alarak Süper Lig'i hedefleyen Şanlıurfaspor, Batuhan'ı da transfer etmek istiyor.

Emmanuel Banahene'nin 2 ay önce idmanda sakatlanması üzerine Şanlıurfaspor yönetimi, Sercan Yıldırım'ın yanında mutlaka Batuhan'ı almayı hedefliyor.

Yıllardır patlama yapması beklenen ve bir türlü oynadığı kulüplerde barınamayan Batuhan, 2007 yılında profosyonel olduğu Beşiktaş'tan sonra Eskişehirspor ve Trabzonspor'da da oynadı. Trabzonspor'a sezon başında transfer olan Batuhan bordo mavili ekipte de bekleneni veremeyerek kadro dışı bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor