Basketbol takımının borcu ne kadar?

Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park Kulübü'nün başkan yardımcısı Gökhan Saral, hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu söyledi.Saral, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında, sezon öncesinde özel tur

Basketbol takımının borcu ne kadar?

Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park Kulübü'nün başkan yardımcısı Gökhan Saral, hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu söyledi.

Saral, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında, sezon öncesinde özel turnuvalar ve Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'nda başarılı sonuçlar aldıklarını ancak bunu lige yansıtamadıklarını ifade etti.

Ligde ilk 2 maçtan yenilgiyle ayrıldıklarını dile getiren Saral, "Ancak lig uzun bir maraton. Çok çalışkan, özverili, geçen sezon takımı şampiyon yapmış hocamız var. Kendisine destek veriyoruz. Bu yenilgiler kendimize gelmemizi sağladı. Bir an önce toparlanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Saral, El Amin'in sakatlanmasının eksikliğini hissettiklerini ve bu oyuncunun yerinin doldurulması için çalışmalarının bulunduğunu da ifade ederek, "Yeni bir ekibiz. Bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. İyi olacağız. Kadromuz oturduğunda daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz öncelikle ligde kalıcı bir Trabzonspor. Trabzonspor'un her zaman hedefleri vardır ancak şimdiden beklenti oluşturmadan, sağlam adımlarla istikrarlı şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Saral, yönetim kurulunda Ceyhun Eskici ve Bora Numanoğlu'nun istifalarının kabul edildiğini, yerlerine Emre Altuntaş ve Alper Bektaş'ın asil üyeliklere getirildiğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler