Başkanın sabrı taştı

Konya ve Sivas maçlarını saat 16.00'da oynamaktan rahatsız olan Trabzonspor, 10. ve 11. hafta programlarının açıklanmasıyla tam anlamıyla şok oldu.Bordo-Mavililer’in başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündüz maçı oynamalarından dolayı rahatsızlık duyduklarını

Başkanın sabrı taştı

Konya ve Sivas maçlarını saat 16.00'da oynamaktan rahatsız olan Trabzonspor, 10. ve 11. hafta programlarının açıklanmasıyla tam anlamıyla şok oldu.

Bordo-Mavililer’in başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündüz maçı oynamalarından dolayı rahatsızlık duyduklarını açıklamıştı.

Çünkü Fırtına, evindeki Konyaspor ve Sivasspor maçlarını saat 16.00’da oynamış ve tribünler dolmamıştı. Hacıosmanoğlu, Yıldırım Demirören’le yapacağı bir dahaki görüşmede bu konuyu da gündeme getirmeye hazırlanıyordu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı 10. ve 11. hafta programları, Bordo-Mavililer’i iyice kızdırdı. 10. haftada Elazığspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor’un bu sınavı saat 15.30’da başlayacak. Fırtına, 11. haftada Gençlerbirliği deplasmanına ise saat 14.00’te çıkacak! İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu duruma oldukça kızdığı ve en kısa sürede Yıldırım Demirören’le bir görüşme yaparak tepkisini dile getireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor