Başkan yerini alacak!

Olaylı Kadıköy randevusundan sonra 20 gün hak mahrumiyeti cezası alan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, cezasını tamamladı ve Elazığspor müsabakasıyla beraber Avni Aker'deki yerini alacak.Karşılaşma için pazar sabahı Trabzon’a uçması planlanan Bo
Başkan yerini alacak!

Olaylı Kadıköy randevusundan sonra 20 gün hak mahrumiyeti cezası alan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, cezasını tamamladı ve Elazığspor müsabakasıyla beraber Avni Aker'deki yerini alacak.

Karşılaşma için pazar sabahı Trabzon’a uçması planlanan Bordo-Mavililer’in patronu, ardından şehirde kalacak ve Legia Varşova ile Polonya’da oynanacak karşılaşmanın kafilesiyle birlikte olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir