Başkan Hacıosmanoğlu TFF'ye gidecek!

Daha önce, yaptığı açıklamalara ceza verildiği için Yıldırım Demirören'le görüşme kararı alan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu toplantıda gündüz maçlarından duyduğu rahatsızlığı da dile getirecek.Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1 ay önce Yıldırım Demi

Başkan Hacıosmanoğlu TFF'ye gidecek!

Daha önce, yaptığı açıklamalara ceza verildiği için Yıldırım Demirören'le görüşme kararı alan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu toplantıda gündüz maçlarından duyduğu rahatsızlığı da dile getirecek.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1 ay önce Yıldırım Demirören’le bir araya gelerek UEFA ve CAS’ın şike süreciyle ilgili kararlarının ardından gerekenin yapılmasını talep etmişti.

Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçının ardından kendisine 30 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesinden sonra da, “Onlar bize 3. sınıf mafya dedi, yaptırım uygulanmadı. Biz bir şey söyleyince ceza alıyoruz. Bu konuyu federasyon başkanıyla konuşacağım” demişti.

Önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen toplantının gündemine yeni bir madde daha eklendi. Trabzonspor’un evinde oynadığı son iki maç, Torku Konyaspor ve Sivasspor müsabakaları saat 16.00’da başlamıştı. İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim ve taraftarlar bu durumdan oldukça rahatsız.

Hacıosmanoğlu, Yıldırım Demirören’le yapacağı görüşmede bu konuyu da gündeme getirecek ve özellikle Hüseyin Avni Aker’deki maçların bir daha gündüz saatlerinde oynatılmamasını talep edecek.                             

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor