Başbakan'ı Aydınlar ve Erzik mi yanılttı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı  Fenerbehceyi kurtarması için TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Senez Erzik mi ikna etti?Fenerbahçe'deki seçim süreci yarın start alacak. Ancak bugün basın toplantılarıyla dolu yoğun bir gündemi var. Fenerlilerin her

Başbakan'ı Aydınlar ve Erzik mi yanılttı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı  Fenerbehceyi kurtarması için TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Senez Erzik mi ikna etti?

Fenerbahçe'deki seçim süreci yarın start alacak. Ancak bugün basın toplantılarıyla dolu yoğun bir gündemi var. Fenerlilerin her konuşmasında şike süreci ile igili olarak yeni bir skandal daha ortaya çıkıyor. Trabzonspor’un hak ettiği şampiyonluk kupasının verilmemesi ve 3 temmuzda Fenerbahçe’nin kurtarılması için TFF ve iktidar tarafından  sahnelenen çirkin oyun da perde yavaş yavaş aralanıyor.

Ali Koç'un ardından günün 2. basın toplantısını Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım gerçekleştirdi. F.Başkanı Aziz Yıldırım, konuşmasına başladıktan sonra barkovizyon ekranından başkan adayı Mehmet Aydınlar'a bazı sorular sordu ve yanıtlarını bekledi.

Azız Yıldırım’ın dönemin TFF başkanına cevaplaması istemiyle sorduğu “Şenes Erzik ile Başbakan’a bilgi vermek için gittiğiniz de Başbakan size ‘Fenerbahçe şike yaptı mı’ diye sorunca siz ne cevap verdiniz? şeklindeki bu soru ise Trabzonspor’a düzenlenen çirkin tezgahın ne denli büyük bir boyutta olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dönemin TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı ve UEFA asbaşkanı Şenez Erzik ile yaptığı toplantıda  Fenerbahçe şike yaptı mı şeklindeki  sorusuna ikilinin  verdiği cevap henüz bilinmiyor ,

Aziz Yıldırım bu günkü basın toplantısında bu soruyu TFF eski başkanı Aydınlar’a sorarken o soru Trabzonspor’a nasıl bir tezgah kurulduğunu dabir kez daha  gözler önüne serdi

 İşte Aziz Yıldırımı'ın basın toplantıında söylediği ve Trabzonspor nasıl bir tezgah kurulduğunu ortaya çıkaran o sözler

Mehmet Ali Aydınlar’a soruyorum:

* 2010 – 2011 sezonu şampiyonu kimdir?

* Fenerbahçe SK, 2010-2011 sezonunda şike yaptı mı yapmadı mı?

* Şenes Erzik ile Başbakan’a bilgi vermek için gittiğiniz de Başbakan size ‘Fenerbahçe şike yaptı mı’ diye sorunca siz ne cevap verdiniz?

Kendisine yine soruyoruz;

*Fenerbahçe’nin şike yaptığına inanıyorsan; Şampiyonluk Kupası’nı Trabzonspor’a verecek misin?

* Fenerbahçe’den puan silecek misiniz?

* Fenerbahçe’yi 2 yıl Avrupa’ya göndermeyecek misiniz?

* Senin başkanlığında düzenlenen ve 19 maçta şike olduğunu söyleyen kurulun 2. raporundaki farkın nedeni senin görevde olmaman mıdır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor