Başbakan'ı Aydınlar mı yanılttı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı  Fenerbehceyi kurtarması için TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Senez Erzik mi ikna etti? Mehmet Ali Aydınlar bu soruya cevap veremedi!Fenerbahçe kongresi nedeniyle peş peşe gelen açıklamalarla herkesin eteğindeki taş

Başbakan'ı Aydınlar mı yanılttı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı  Fenerbehceyi kurtarması için TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Senez Erzik mi ikna etti? Mehmet Ali Aydınlar bu soruya cevap veremedi!


Fenerbahçe kongresi nedeniyle peş peşe gelen açıklamalarla herkesin eteğindeki taşlar bir bir dökülüyor. Şike olayında Trabzonspor'a kurulan iğrenç tezgah gün geçtikçe daha da mide bulandırır hale geldi.  


Son olarak Fenerbahçe başkanlığına aday olan Mehmet Ali Aydınlar'ın Şenes Erzik ile birlikte Başbakan Erdoğan'ın Fenerbahçe'yi kurtarması için ikna ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.  Mehmet Ali Aydınlar bugün katıldığı bir tv programında bu iddianın kendisine sorulması üzerine ise adeta afalladı. Soruya cevap vermekte güçlük çektiği açıkça görülen Aydınlar iddiayı kısaca iftira olarak geçiştirmeye çalışırken Başkabakan'ın şike konusunda kilit isimlerden biri olduğunu da  sözlerine ekledi.


Şike olayında TFF Başkanıyken Fenerbahçe'yi koruduğunu daha önce net bir şekilde açıklayan Aydınlar'ın bu önemli iddia üzerine net konuşamayarak konuyu değiştirmeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor