Başbakan TS'yi tebrik etti

İsveç'teki temaslarını tamamlayarak TSİ 23.25'te Polonya'nın başkenti Varşova’ya giden Başbakan Erdoğan, maçın 85. dakikasında stada giriş yaptı. Başbakan Erdoğan, karşılaşmanın ardından Trabzonspor soyunma odasına indi. Burada yönetim, teknik heyet ve fu

Başbakan TS'yi tebrik etti
İsveç'teki temaslarını tamamlayarak TSİ 23.25'te Polonya'nın başkenti Varşova’ya giden Başbakan Erdoğan, maçın 85. dakikasında stada giriş yaptı. Başbakan Erdoğan, karşılaşmanın ardından Trabzonspor soyunma odasına indi.
 
Burada yönetim, teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Erdoğan "Hepinizi kutluyorum" diyerek takımı tebrik etti. Takım da Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti.
 
 
"ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN"
Öte yandan maç bitiminde açıklama yapan Başbakan Erdoğan, "Çok mutlu olduk. Gerçi maçın bitimine anca yetişebildik. Gelirken 0-0'dı, gelince 2-0 oldu, çok sevindik. Temennim grup lideri olarak bir üst tura geçmeleri. Teknik ekibi ve oyuncuları tebrik ediyorum. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor