Başakşehir Halil Umut Meler'in eksikliğini hissetti!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Hatayspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi.

Başakşehir Halil Umut Meler'in eksikliğini hissetti!

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur'u rövanş maçında Medipol Başakşehir ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Antakya Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Hatayspor 12. dakikada Yusuf Abdioğlu ile 1-0 öne geçti. Golden 7 dakika sonra eşitliği sağlayan Başakşehir Milos Jojic ile golü buldu. 25. dakikada Mirkan Aydın 43. dakikada Selim Ilgaz'ın golleriyle farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı bu sonuçla biterken, ikinci yarıda 65. dakikada Mirkan Aydın takımı adına 4. golü kaydetti. 

İlk maçı 1-0'la geçen Başakşehir, rövanşta 4-1 mağlup oldu ve kupadan elendi. Hatayspor ise çeyrek finale yükseldi.

Hafta içinde Trabzonspor ile karşılaşan ve Halil Umut Meler'in katkısı ile sahadan galibiyetle ayrılan Başakşehir, Meler'in yokluğu Hatayspor karşısında hissedildi. Yine de attığı gol öncesinde verilmeyen faule rağmen 4 gol yiyen başakşehir kupadan elenmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor