Barça'ya Clasico öncesinde darbe!..

İspanya La Liga'nın 9. haftasında Barcelona deplasmanda Osasuna ile karşılaştı. El Sadar Stadı'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi. Karşılaşma boyunca oyunun tek hakimi olan ve yüzde 76'lık bir topla oynama yüzdesiyle oynayan Barcelona, yakaladığı pozisyon

Barça'ya Clasico öncesinde darbe!..
İspanya La Liga'nın 9. haftasında Barcelona deplasmanda Osasuna ile karşılaştı. El Sadar Stadı'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi.
 
Karşılaşma boyunca oyunun tek hakimi olan ve yüzde 76'lık bir topla oynama yüzdesiyle oynayan Barcelona, yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince mücadeleden 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.
 
Barcelona'da kaptan Carles Puyol, sakatlığının ardından tekrar ilk 11'de yer alırken, süperstar Lionel Messi de mücadeleye yedek kulübesinde başladı ve 68. dakikada oyuna dahil oldu.
 
Bu skorun ardından Katalan ekibi puanını 25 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Osasuna ise 7 puana yükselirken 16. sırada yer aldı. La Liga'nın 10. haftasında Barcelona El Clasico'da Real Madrid ile karşılaşacakken, Osasuna ise deplasmanda Sevilla ile karşılaşacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor