Barça'da Messi depremi!

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, kulübün başkan yardımcısı Javier Faus hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.Barcelona Başkan Yardımcısı Javier Faus, Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin sözleşmesini geliştirmeyeceklerini belirtmiş ve b

Barça'da Messi depremi!

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, kulübün başkan yardımcısı Javier Faus hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Barcelona Başkan Yardımcısı Javier Faus, Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin sözleşmesini geliştirmeyeceklerini belirtmiş ve bu iddianın üzerine Messi'nin Neymar'ın aldığı paradan dolayı huzursuz olduğu öne sürülmüştü.

Bu gelişmelerin üzerine RAC1'e konuşan Messi, "Faus futbol hakkında hiçbir şey bilmiyor. O Barcelona'yı bir ticaret yeri olarak işletmeye çalışıyor ama burası futbol kulübü. Barcelona dünyanın en iyi kulübü ve aynı zamanda yöneticilerinin de öyle olması gerek" ifadelerini kullanarak sert sözler sarfetti.

Hakkında çıkan yeni sözleşme iddialarına açıklık getiren Arjantinli, "Ne ben ne de menajerim hiçbir şekilde yeni kontrat için görüşme yapmadık" dedi.

26 yaşındaki futbolcu ayrıca hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarıyla da boğuşurken bir yandan da ülkesi Arjantin'de sakatlığı için tedavi görmeye devam ediyor.

ROSSEL NOKTA KOYMUŞTU!

Barcelona Başkanı Sandro Rosell ise, "Ben Barcelona'nın başında olduğum sürece Messi'yi takımda tutmak için her şeyi yapacağım. Kısacası Messi'nin ayrılması imkansıza yakın. En azından benim koltukta oturduğum süre boyunca bu durum böyle" diyerek Arjantinli yıldıza sahip çıkmıştı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler