Balotelli, Sergen Yalçın'dan 8 yıl sonra intikam aldı!

Süper Lig'de oynanan Beşiktaş Adana Demirspor maçına damga vuran Balotelli'nin Sergen Yalçın'a yaptığı hareketin nedeni oldu.

Balotelli, Sergen Yalçın'dan 8 yıl sonra intikam aldı!

Beşiktaş-Adana Demirspor maçına damga vuran isim, Güney ekibinin dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli oldu. 67. dakikada oyuna giren İtalyan futbolcunun 79. dakikada çektiği şutta top, Montero’dan sekerek ağlara gitti.

Bu golle skoru 3-2 yapan Balotelli, Beşiktaş yedek kulübesine dönerek, teknik direktör Sergen Yalçın’a iki eliyle ‘beyin’ işareti yapınca siyah beyazlılardan tepki gördü.

Hakem Ali Palabıyık, İtalyan futbolcuya bu hareketi nedeniyle sarı kart gösterdi. Balotelli’nin, 8 yıl önce Yalçın’ın yorumculuk yaptığı dönemde kendisi için ‘ onun beyni yok’ ifadesini kullanması nedeniyle o hareketi yaptığı öğrenildi.

PAYLAŞIMIYLA ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş Adana Demirspor maçında attığı gol sonrası Sergen Yalçın'a hareket yapan Balotelli, maçtan sonra yaptığı paylaşımla Sergen Yalçın'ın yıllar önce kendisi hakkında yaptığı yoruma cevap olarak bu hareketi yaptığını doğruladı.

Balotelli küfürlü paylaşımında; "Bizim beynimiz ve özellikle t...ğımız ile kalbimiz var. Bununla gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler