Aziz Yıldırım'a Trabzonsporlulardan Metris ayarı!

Trabzonspor'un bağış kampanyasına bazı Fenerbahçelilerin tacize varan sataşmasına taraftarlardan öyle bir karşılık geldi ki...

Aziz Yıldırım'a Trabzonsporlulardan Metris ayarı!

Haber61 / Haber Servisi 

Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe Kulübü'ne, futbola şike bulaştırdığı için cezaevinde yatan başkan Aziz Yıldırım'a teslim edilmek üzere 'Metris' mesajıyla para gönderdi. 


Trabzonspor'un mali yükünü hafifletmek için başlatılan bağış kampanyasına dünya genelindeki Trabzonsporlulardan destek yağıyor. Bununla birlikte suyu bulandırmak isteyen Fenerbahçe taraftarları da sataşmaktan geri kalmıyor. Önceki gün de Aziz Yıldırım açıklama yaparak, Şenol Güneş'e Fenerli taraflarların yaptığı saldırıyı Fenerbahçe'nin şikeyle çaldığı kupaya bağlayarak, bordo mavili camiaya sataşmıştı. 

Fenerlilerin sataşmalarına karşılık bordo mavili taraftarlar, Aziz Yıldırım'a iletilmek üzere Fenerbahçe Kulübü'nün hesabına 'Metris Cezaevi' notuyla 6222 sayılı Sporda Şiddet Kanunu'nu hatırlatarak 62.22 TL yatırdı. Taraftarlardan Ceyhun Alemdağ sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Son günlerde Trabzonspor’u ve onun şanlı renklerini ağzından düşürmeden kamuoyunu yanıltmak isteyen Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım beye teslim edilmek üzere banka hesap numaralarına 62,22 TL yardım yaparak ‘’METRİS’’ cezaevini hatırlatmak istedik." diye belirtti. 

Aziz Yıldırım'a Trabzonsporlulardan Metris ayarı!

Yine dün Fenerbahçe Kulübü çalışanlarından Mehmet Alakuş, 2010-2011 sezonunda çaldıkları kupayı hatırlatmak için Trabzonspor’un hesabına 20.11 TL’lik bir bağış yapmış, bordo mavili taraftarlar da Alakuş'a 20.11 TL’si iade edilmiş, üstüne1996 ve 2005 yıllarını da hatırlatarak 19.96 TL ve 20.05 TL’de ayrıca yatırılmıştı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor