Aykut Kocaman'dan Trabzonspor vurgusu!

Kocaman özellikle Trabzonspor'u işaret etti!

Aykut Kocaman'dan Trabzonspor vurgusu!
Haber61 Spor Servisi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kardemir Karabükspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kocaman, ligin çok çekişmeli olduğunu belirterek direkt olarak Trabzonspor'u işaret edip "Ligin 7.'si ile ligin lideri arasında 5 puan var. Trabzonspor da şampiyonluk için arzulu" ifadelerini kullandı. Bu sözler Trabzonspor taraftarlarına 2010-11 sezonunda Kocaman'ın bordo mavili takımı hedef almasını hatırlattı. Kocaman o dönemde çok iyi çıkış yapan Trabzonspor'u işaret ederek bordo mavililerin baskı altına alınmasına neden olmuştu.

İşte Kocaman'ın Karabükspor maçı sonrasındaki sözleri:

Karabükspor'da bir takım operasyonlar yapıldı. Son sıradalar, oynayan oyunculardan birçoğunu getiremediler.Kağıt üzerinde kolay gözüken maçlar, akış içerisinde en zor maçlar olabiliyor. Düzenli bir başlangıç yaptık. Her şey gayet iyi gidiyordu. Oyuncuların bir an evvel skoru alma isteği, taraftarımızın da 20-30. dakika itibariyle itmesiyle oyun düzenimiz bozuldu. Karabükspor'un içinde bulunduğu zor durumu anlıyorum, yaptıkları savunmaya da saygım var ama biraz oyun fazla yavaşlattılar. Topun oyunda kaldığı süre çok az oldu. Mücadelelerine saygım var ama eleştireceğim nokta bu olabilir. Karabüksporlu futbolcular oyunu çok ağırlaştırdılar. Hakemin biraz daha bunu erken çözmesi gerekirdi. 

Uzun yıllardır ben böyle bir lig hatırlamıyorum, özellikle ilk yarının sonlarına doğru. Ligin 7.'si ile ligin lideri arasında 5 puan var. Trabzonspor da şampiyonluk için arzulu, önündeki takımlar da öyle.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor