Avrupa'nın gözdesi Onur!

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur’un menajeri Engin Kırkpınar, yaptığı açıklamada, “Yaklaşık, 5-6 Avrupa kulübünün scoutları Onur’u izledi ama Trabzonspor’a resmi bir teklif gelmedi. Onur için olumlu bir rapor hazırladılar. Olacaksa sezon sonunda olac

Avrupa'nın gözdesi Onur!

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur’un menajeri Engin Kırkpınar, yaptığı açıklamada, “Yaklaşık, 5-6 Avrupa kulübünün scoutları Onur’u izledi ama Trabzonspor’a resmi bir teklif gelmedi. Onur için olumlu bir rapor hazırladılar. Olacaksa sezon sonunda olacak. Trabzonspor’un belirleyeceği bir rakam var” dedi

Onur Kıvrak’ın Türkiye’de Trabzonspor’dan başka bir kulüpte forma giymek istemediğini anlatan Kırkpınar, “Onur’un planlamasında Avrupa’da da var. Şayet Avrupa’dan ciddi bir resmi teklif gelirse, bu durumu Trabzonspor’a da iletilir ve gereken tabii ki yapılır” dedi.

HACIOSMANOĞLU ONUR İÇİN NE DEDİ?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise Onur'un transferiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Onur’un zaten sözleşmesindeki maddesini kaldırdık. Bugün Onur’a 30 milyon Euro’da verseler vermeyeceğiz. Bizim hedefimiz var. Trabzonspor’u eski günlerine döndüreceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler