Avrupa'da 109. randevu

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna yenilgisiz devam eden Trabzonspor, İtalya temsilcisi Lazio ile deplasmanda oynayacağı maçla birilkte Avrupa Kupaları'nda 109. maçına çıkacak. Avrupa'da yeni bir zafere imza atmak isteyen bordo-mavililer rakibi karşısında alacağ

Avrupa'da 109. randevu

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna yenilgisiz devam eden Trabzonspor, İtalya temsilcisi Lazio ile deplasmanda oynayacağı maçla birilkte Avrupa Kupaları'nda 109. maçına çıkacak. Avrupa'da yeni bir zafere imza atmak isteyen bordo-mavililer rakibi karşısında alacağı beraberlik veya galibiyetle bir üst tura lider olarak çıkmayı hedefliyor.


UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen Trabzonspor, yarın akşam deplasmanda İtalya takımlarından Lazio ile karşılaşacak. Olimpico Stadyumu'nda saat 22.05'de başlayacak olan karşılaşmayı, Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin yönetecek. Turpin'in yardımcılıklarını Frederic Cano ve Nicolas Danos yapacak.


UEFA Avrupa Ligi J Grubunda İtalya'nın Lazio takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 109. maçını oynayacak. Karadeniz ekibi bugüne kadar oynadığı 108 maçta 42 galibiyet, 28 beraberlik, 38 yenilgi aldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 148 kez havalandıran bordo-mavililer, kalesinde ise 148 gol gördü. UEFA Avrupa Ligi’nde, Apollon Limassol, Lazio ve Legia Warszawa takımlarının yer aldığı J Grubu’nda mücadele eden Trabzonspor, grubunda 13 puan ile lider konumda. Bordo-mavililer, deplasmanda oynayacağı Lazio maçından sahadan puan veya puanlarla ayrılarak grubunu lider tamamlayarak bir üst tura lider olarak çıkmayı planlıyor.


İlk maçta Apollon Limassol'u 2-1 yenen bordo-mavili takım, sahasında oynadığı ikinci maçta ise İtalya temsilcisi Lazio ile 3-3 berabere kalmış, ardından hem iç sahada hem dış sahada oynadığı Legia Warszawa maçlarını 2-0'lık skorlarla kazanmıştı. Son olarak sahasında Apollan Limassla karşısında 4-2'lık galibiyet ile ayrılan Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden 48 takım içinde en çok golü atan takım oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler