Avni Aker'de ilk kez

Spor Toto Süper Lig'de en son Fenerbahçe deplasmanından 0-0'la dönen Trabzonspor, 30 dakika 10 kişi mücadele ettiği Sivasspor karşısından da aynı sonuçla sahadan ayrılarak son 2 haftada 4 puan kaybetti.Fırtına, bundan önceki milli maç arasından sonra ligd

Avni Aker'de ilk kez

Spor Toto Süper Lig'de en son Fenerbahçe deplasmanından 0-0'la dönen Trabzonspor, 30 dakika 10 kişi mücadele ettiği Sivasspor karşısından da aynı sonuçla sahadan ayrılarak son 2 haftada 4 puan kaybetti.

Fırtına, bundan önceki milli maç arasından sonra ligde 4 maçta 3 galibiyet ve Fenerbahçe beraberliği ile zirveye yaklaşmış, Avrupa'da da Apollon'u Kıbrıs'ta mağlup edip evinde Lazio'yla 3-3 berabere kalarak büyük avantaj yakalamıştı. Bu milli aradan sonra 20 günde 6 zorlu maça çıkacak olan Fırtına, ilk sınavında Sivas'a takıldı.

RİZE, KARABÜK VE KONYA'YI YENMİŞTİ

Sivasspor karşısında mutlak zafer için çıkan bordomavililer, özellikle ilk yarıda rakibine büyük üstünlük kurdu. Yiğidolar'ın kalecisi Korcan ile karşı karşıya kalan Malouda ve Henrique gibi tecrübeli isimler, tecrübesizce vuruşlar yapınca galibiyet uçup gitti. 62'de Mustafa Yumlu'nun atılması ise kırılma anı oldu.

Bu dakikadan sonra cesaretlenen Sivasspor, peş peşe ataklarla Trabzonspor kalesine inse de kaleci Onur'un muhteşem kurtarışları karşısında duvara çarpmış gibi oldu. Ligde evinde daha önce Çaykur Rize'yi 2-1, Kardemir Karabükspor'u 1-0, Torku Konyaspor'u da 2-0 yenen Karadeniz ekibi, Sivas ile 0-0 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler