Aslan: Mustafa Hoca devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da istifa ettiği öne sürülen teknik direktör Mustafa Akçay'ın, görevine devam ettiği bildirildi.Kulübün basın sözcüsü Yakup Aslan, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile ma

Aslan: Mustafa Hoca devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da istifa ettiği öne sürülen teknik direktör Mustafa Akçay'ın, görevine devam ettiği bildirildi.

Kulübün basın sözcüsü Yakup Aslan, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile maçtan sonra bir araya gelen teknik direktör Mustafa Akçay'ın görevine devam ettiğini söyledi.

Aslan, Akçay'ın yönetim kuruluna zaten yazılı bir istifa sunmadığını da ifade ederek,  "Yorgunluk ve moral bozukluğu oldu. Bırakabileceğini söyledi. Ancak başkanımız kendisiyle görüşüp ikna etti. Ona kendisine verdiğimiz önemi, Türk futbol tarihine geçecek başarılara imza attığını söyledi. Mustafa Hoca, görevine devam ediyor" dedi.

Yönetim kurulu olarak teknik direktör Akçay'ın arkasında olduklarını vurgulayan Aslan, "Bütün desteğimizle hocamızın arkasındayız. Medical Park Antalyaspor galibiyetiyle ilk yarıyı galibiyetle kapattık. Çok iyi futbol ortaya koyduk. İkinci yarıda hocamızla daha da başarılı olacağımıza inanıyoruz" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler