Arsinspor İddialı Geliyor

Mustafa Bankoğlu Arsinspor'u hedeflerine ulaştırmak istediklerini söylediAlınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Cemil Canalioğlu'un ardından, Arsinspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Bankoğlu, Arsinspor'u hedeflerine u

Arsinspor İddialı Geliyor

Mustafa Bankoğlu Arsinspor'u hedeflerine ulaştırmak istediklerini söyledi

Alınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Cemil Canalioğlu'un ardından, Arsinspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Bankoğlu, Arsinspor'u hedeflerine uluştarmak için ellerinden gelen gayreti ortaya koyacaklarını söyledi.

Arsinspor'un genç ve kaliteli futbolculardan oluşan bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Bankoğlu “ geçen sezon haricinde takıma yeni katılan futbolcular var. Eski ve yeni futbolcuların uyumunu en üst düzeyde tutar ve takım olmayı başarırsak çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Arsinspor geçtiğimiz yıllardan kazanımlar elde etmiş tecrübeli bir takım. Türkiye'de geçtiğimiz sezon kendinden oldukça fazla söz ettirdi. Yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftar ve basın iyi bir şekilde organize olup Arsinspor'u birinci lige çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.

Mustafa Bankoğlu takımla birlilkte ilk antrenmanına bugün çıkacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor