Alper Boğuşlu'dan istifa açıklaması

Trabzonspor'da görevinden istifa eden kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, istifa nedenini tam olarak açıklamadı.Trabzonspor'da görev yaptığı 4 yıllık süre içerisinde sorumluluğunu hak ettiği gibi yerine getirdiğine inandığını vurgulayan Boğuşlu, "istifa karar

Alper Boğuşlu'dan istifa açıklaması

Trabzonspor'da görevinden istifa eden kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, istifa nedenini tam olarak açıklamadı.

Trabzonspor'da görev yaptığı 4 yıllık süre içerisinde sorumluluğunu hak ettiği gibi yerine getirdiğine inandığını vurgulayan Boğuşlu, "istifa kararını dünkü antrenmandan sonra aldım. İstifa etmezsem  kendimi inkar etmiş sayılırdım. Bu kararımın gerekçesini teknik heyet ve futbolculara açıkladım. Kamuoyunda konunun konuşularak fazla speküle edilmesini istemiyorum.Görülen lüzüm üzerine istifa ediyorum.

Görev yaptğım sürede 3 kaleci A Milli Takım'da, biri de U 19 Milli Takımı'nda görev yaptı. Bundan büyük gurur ve onur duydum. Trabzonspor’a bundan sonra başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor