Almanya'da Nuri Şahin şoku!

Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin, Leverkusen maçında yaşadığı sakatlık sonrasında oyundan çıkmak zorunda kaldı.Bayer Leverkusen karşısında Bender'in 63. dakikada yaşadığı sakatlıkla şoke olan Dortmund, 82. dakikada ise bu k

Almanya'da Nuri Şahin şoku!

Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin, Leverkusen maçında yaşadığı sakatlık sonrasında oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Bayer Leverkusen karşısında Bender'in 63. dakikada yaşadığı sakatlıkla şoke olan Dortmund, 82. dakikada ise bu kez Nuri Şahin'i kaybetti.

Bayer Leverkusen'in yıldızı Kiessling'in arkadan yaptığı hareket sonrasında yerde kalan Nuri Şahin'in ayak bileğinden sorun yaşadığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Nuri Şahin'in son durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmezken yıldız futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor