Alın size komik gol!

Karşılaşmanın 80. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Gençlerbirliği savunmasından Ahmet'in uzaklaştırdığı top orta sahada Jimmy Durmaz'ın önünde kaldı. Trabzonspor savunmasında kalan Zokora ve Kadir Keleş  durmaları gereken yerden daha önde durup yanlı

Alın size komik gol!

Karşılaşmanın 80. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Gençlerbirliği savunmasından Ahmet'in uzaklaştırdığı top orta sahada Jimmy Durmaz'ın önünde kaldı. Trabzonspor savunmasında kalan Zokora ve Kadir Keleş  durmaları gereken yerden daha önde durup yanlış pozisyon alınca Türk kökenli İsveçli futbolcu, topu yaklaşık 45 metre sürdükten sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Jimy’e adeta refakatcilik yapan Zokora ve  Kadir Keleş bu futbolcuya yetişemezken  Jimy 45 metre taşıdığı meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Bordo mavili ekibin savunmacıları yedikleri  bu komik 3. gol ile tüm Türkiye’yi kendilerine güldürürken Trabzonspor’unda 3 puan kaybetmesine neden oldular.  Amatör bir takımın savunma oyuncularının bile yapmayacağı hatayı yapan savunma oyuncalarının bu hatasına birde kaleci Zeki’nin kale içinde kalması eklenince Trabzon Ankara’da 3 puanı bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor